Trapetsplåt

Allmän tillämpning av trapetsplåt gör att den alltid är bland de oersättliga byggmaterialen. Detta gäller särskilt industribyggnader, mycket stora byggnader, nonstandard byggnader och de moderna i form av arkitektoniska arrangemang. Bra, material, en stor möjlighet att välja från ett stort antal olika former och mönster – allt detta gör  att trapetsplåt är material som har en stark position på den polska marknaden. För att möta entreprenörers förväntningarna , erbjuder designers och investerare på byggmarknaden trapetsplåt i en rad olika profiler. Dessa produkter uppfyller även ett självbärande konstruktionselement. Trapetsplåt är tillverkad av hög kvalitet plåt belagd med polyester beläggningar, liksom lakan och galvaniserad aluzink.

Trapetsplåt är mycket robust, har en styv konstruktion och är attraktiv ekonomiskt. De grundläggande typer av applikationer är: tak, som omfattar höjd- och designelement.

Trapetsplåt är lätt att montera och man kan använda termisk isolering med den. Och det är estetiskt tilltalande. Enkel montering är en av de viktigaste fördelarna, och bestämmer om lägre kostnad och kortare byggtid.

Utvecklats baserat på http://www.balex.eu/sv/trapetsplat-firma

Comments are closed.